BRD - Groupe Société Générale a lansat o noua versiune a serviciului de internet banking BRD-Net, care beneficiaza de o tastatura virtuala menita sa intareasca nivelul de securitate. Serviciul este utilizat de peste 250.000 de abonati ai BRD, iar prima sa versiune a fost lansata in anul 2004.
Migrarea BRD-Net catre o noua versiune aduce, pe langa un look nou, si posibilitatea constituirii tuturor tipurilor de depozite la termen, a descarcarii si salvarii extrasului de cont si a informatiilor privind transferurile realizate.

Totodata, clientul poate regasi in cadrul site-ului toate informatiile utile in vederea efectuarii operatiunilor curente, inclusiv informatiile legate de contractul cu banca.

Pentru intarirea securitatii serviciului, noua versiune BRD-Net implementeaza tastatura virtuala. Aceasta apare pe ecran ca o fereastra noua cu caractere numerice pozitionate aleatoriu si dinamic, avand rolul de a creste gradul de securitate a operatiunilor.

„Serviciul BRD-Net face parte din oferta BRD de «banca la distanta», alaturi de Mobilis si Vocalis. Noua versiune arata importanta pe care o acordam acestui canal, complementar retelei noastre de agentii, astfel incat sa oferim clientilor nostri posibilitatea unei alegeri cat mai variate cu putinta pentru a ne contacta. Vom continua sa amelioram acest serviciu in decursul anului”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de strategie si marketing din cadrul BRD.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor gestionate. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de 930 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri