BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, va rescadenta creditele persoanelor afectate de inundatii, oferindu-le acestora o perioada de gratie de pana la 6 luni sau negocierea ratei totale pentru o perioada de 6 luni.
Pentru a beneficia de aceasta solutie, clientii BCR afectati de inundatii trebuie sa se prezinte la banca cu actele de identitate, dovada de sinistrat emisa de primarie si cea mai recenta polita de asigurare.

O alta conditie ce trebuie sa fie indeplinita pentru a beneficia de rescadentare este ca adresa imobilului ce este afectat de inundatii sa coincida cu adresa de domiciliu a unuia din participantii la credit.

BCR a inceput o campanie de ajutor pentru victimele inundatiilor, iar BCR Leasing a dat spre folosinta Directiei de Drumuri si Poduri din Botosani un excavator pe senile Liebherr 944 ºi 3 autobasculante de mare tonaj. De asemenea, banca a donat si 20.000 de euro catre Crucea Rosie si Organizatia Salvati Copiii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri