Comisarul sef adjunct al CJPC Brasov, Ionel Spataru, a declarat ca numarul reclamatiilor primite de la clientii bancii a ajuns la 38, dupa ce cu o zi inainte se inregistrasera 23 de sesizari, iar prejudiciul total reclamat a crescut de la 1,5 milioane de euro la peste doua milioane de euro, anunta Mediafax.

Banca a inceput restituirea banilor catre clienti, iar pana vineri la pranz trei dintre clientii pagubiti isi primisera banii inapoi.

"Totusi este bine ca banca a inceput sa restituie banii oamenilor. Pana azi la pranz (vineri - n.r.) si-au primiut banii inapoi trei persoane - una 30.000 de euro, a doua 65.000 de lei, iar a treia 20.000 de lei. Din declaratiile conducerii sucursalei bancii se apre ca in cursul zilei de astazi mai sunt programate pentru a-si incasa banii inca trei persoane", a spus Spataru.

Otilia Negrila, directorul de operatiuni al Credit Europe Bank Brasov, acuzata ca a efectuat operatiuni in conturile unor clienti, fara stiinta acestora, a fost arestata preventiv, vineri, pentru 29 de zile, ea fiind acuzata de acces neautorizat intr-un sistem informatic, frauda informatica, fals in inscrisuri sub semnatura privata, inselaciune si delapidare.

Mandat de arestare pentru directorul de operatiuni al Credit Europe Bank

Mandat de arestare pentru directorul de operatiuni al Credit Europe...