Numarul reclamatiilor depuse la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Brasov din partea clientilor sucursalei Credit Europe Bank care reclama ca le-au disparut banii din conturi a ajuns la 38, valoarea totala a prejudiciului ajungand la peste doua milioane de euro.
Comisarul sef adjunct al CJPC Brasov, Ionel Spataru, a declarat ca numarul reclamatiilor primite de la clientii bancii a ajuns la 38, dupa ce cu o zi inainte se inregistrasera 23 de sesizari, iar prejudiciul total reclamat a crescut de la 1,5 milioane de euro la peste doua milioane de euro, anunta Mediafax.

Banca a inceput restituirea banilor catre clienti, iar pana vineri la pranz trei dintre clientii pagubiti isi primisera banii inapoi.

"Totusi este bine ca banca a inceput sa restituie banii oamenilor. Pana azi la pranz (vineri - n.r.) si-au primiut banii inapoi trei persoane - una 30.000 de euro, a doua 65.000 de lei, iar a treia 20.000 de lei. Din declaratiile conducerii sucursalei bancii se apre ca in cursul zilei de astazi mai sunt programate pentru a-si incasa banii inca trei persoane", a spus Spataru.

Otilia Negrila, directorul de operatiuni al Credit Europe Bank Brasov, acuzata ca a efectuat operatiuni in conturile unor clienti, fara stiinta acestora, a fost arestata preventiv, vineri, pentru 29 de zile, ea fiind acuzata de acces neautorizat intr-un sistem informatic, frauda informatica, fals in inscrisuri sub semnatura privata, inselaciune si delapidare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri