Credit Europe Bank vrea sa atraga banii clientilor cu profesii liberale

Credit Europe Bank a lansat o oferta destinata persoanelor care practica profesii liberale prin intermediul careia acestea vor beneficia de dobanzi mai avantajoase la depozite, cu 1% mai mari pentru lei si 0,5% pentru valuta.

De exemplu, pentru un depozit la termen in lei pe 3 luni, rata dobanzii va fi de 7,75% iar pentru un depozit echivalent in euro rata dobanzii va fi de 3,75%.

In categoria clientilor care desfasoara activitati profesionale liberale sunt incadrate persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, medicii, cabinetele si asociatiile de avocatura, notarii, executorii judecatoresti, evaluatorii independenti sau administratorii judiciari.

Pe nisa profesiilor liberale mai activeaza puternic si jucatori precum Banca Transilvania, BRD, Libra Bank sau Raiffeisen Bank.

Credit Europe Bank a mai decis prelungirea in acest an a ofertei lansate in 2011 pentru persoanele fizice, prin intermediul careia depozitele constituite prin serviciul de internet banking al bancii beneficiaza de dobanzi preferentiale, cu 1% mai mari pentru lei si 0,5% pentru valuta.

O alta campanie a bancii, aflata in desfasurare, ofera rate majorate ale dobanzilor pentru cei care constituie depozite in saptamana in care isi aniverseaza ziua de nume.

Intre 6 si 13 ianuarie, de exemplu, pot beneficia de dobanzi mai mari la depozitele in lei si valuta toti cei care isi sarbatoresc onomastica pe 7 ianuarie, cu ocazia zilei Sfantului Ion.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri