Compania de asigurari Ardaf ofera la incheierea unei asigurari obligatorii de locuinta (PAD) si a unei polite facultative "Caminul", cu o prima anuala minima de 220 de lei, o reducere la polita facultativa de 50% din valoarea celei obligatorii.
Ardaf a lansat, incepand cu aceasta luna si pana pe 30 septembrie, o campanie dedicata asigurarilor facultative de locuinta prin care la incheierea unei asigurari obligatorii de locuinta (PAD) si a unei polite facultative "Caminul", cu o prima anuala minima de 220 de lei, asiguratorul ofera o reducere la polita facultativa de 50% din valoarea celei obligatorii.

In plus, asiguratul beneficiaza gratuit de asigurarea de raspundere civila fata de terti si de asigurarea de accidente persoane, se arata in comunicatul trimis de companie.

Polita „Caminul” acopera riscuri precum cele de incendiu, trasnet, explozie, inundatii, evenimente naturale, caderea de corpuri pe cladirea asigurata, avarierea accidentala a conductelor, vandalism sau greve.

Ardaf asigura plata chiriei pentru o locuinta temporara si plateste eventualele venituri pe care proprietarul le obtinea din inchirierea locuintei, pana la reconstructia acesteia.

Polita Caminul acopera costurile pentru refacerea documentelor de identitate, iar pentru daunele produse de inundatii provenite de la conductele de apa sau incendii de mici proportii (a caror valoare nu depaseste suma de 800 de lei), clientul este despagubit pe loc de catre Inspectorul de Daune care constata avariile.

Nicolae Scripcariu, directorul de vanzari al Ardaf, a declarat ca asiguratorul a platit aproximativ 226.000 de lei in urma inundatiilor din iunie si iulie anul acesta.

Cu un capital social de 357,76 milioane lei, Ardaf si-a inceput activitatea in anul 1992 si este unul dintre primii zece asiguratori locali.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri