Discutiile de la Ministerul de Finante s-a incheiat, liderul SNFP, Sebastian Oprescu spunand ca s-au stabilit criterii clare de acordare a stimulentelor, urmand ca luni, la nivel teritorial sa fie puse in aplicare, in functie de acest lucru decizand continuarea sau nu a protestelor, anunta Mediafax.
Sebastian Oprescu a spus ca s-au stabilit criterii clare pentru acordarea stimulentelor pentru angajati si ca cei care au muncit va trebui sa le primeasca, respectiv acordarea stimulentelor celor care le merita si care inregistreaza performanta la locul de munca.

"Conform eficientei la locul de munca, vor primi stimulente toti angajatii. Este un compex de factori care duce la eficienta, fiecare activitate la nivelul MFP e importanta, deci fiecare trebuie sa primeasca stimulente, daca acea directie face performanta", a precizat Oprescu.

Acesta a adaugat ca responsabilitatea ca cei cu salarii mici si care lyucreaza eficient sa primeasca stimulente va reveni liderilor de sindicat. "Avem incredere in liderii sindicali teritoriali ca nu vor pactiza cu conducerea la nivel unitatilor", a adaugat liderul SNFP.

Liderul SNFP a precizat ca este vorba de trei criterii la nivelul structurilor teritoriale cu care, de fapt, sindicatele au fost de acord, negocierile fiind purtate pe ponderea acestora.

Primul, care se refera la planul de incasari, va avea o pondere de 35%, cel de-al doilea privind ponderea sumelor atrase suplimentar fata de cele trecute la nivelul agentilor economici va avea pondere tot de 35%, iar cel de-al treilea - ponderea incasarilor fiecarei structuri teritoriale in totalul programului de colectare a veniturilor - va avea o pondere de 30%.

Referitor la continuarea protestelor, Sebastian Oprescu a precizat ca acest lucru va depinde de modul de aplicare a acestor criterii la nivel teritorial.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri