Companiile din Romania mizeaza tot mai mult pe online prin posibilitatea oferita utilizatorilor de a discuta online cu specialisti in masura in care au nevoie de expertiza.
Astfel, compania de consultanta Mazars Romania a lansat Mazars e-Tax, un nou proiect online in domeniul fiscalitatii, care ofera celor interesati posibilitatea de a beneficia de sfaturile specialistilor sai.

Compania a creat aceasta sectiune interactiva cu scopul de a veni in sprijinul societatilor, dar si persoanelor fizice, expatilor, luand in considerare modificarile legislative frecvente din domeniul fiscalitatii, problemele intalnite de-a lungul timpului si dorintei acestora de a-si optimiza costurile fiscale.

Acest serviciu este complet gratuit, intr-o prima etapa, si nu presupune inregistrare sau alte constrangeri tehnice.

“Daca secolul XX a fost supranumint „secolul vitezei”, cu siguranta ca secolul XXI este „secolul internetului”. Mazars este acum parte a economiei globale, drept pentru care Mazars e-Tax nu este decat un pas firesc spre alinierea la timpurile pe care le traim”, spune Gabriel Sincu (foto sus), Partner si Head of Tax & Outsourcing.

De asemenea, Citibank este prima banca din Romania care ofera utilizatorilor posibilitatea de a discuta online 24/7 cu consultanti ai bancii despre conditiile contractarii unui credit de nevoi personale.

Vizitatorii online pot accesa banner-ul disponibil pe o serie de pagini web specializate, dar si pe website-ul Citibank Romania pentru a initia o conversatie cu consultantii bancii. Aplicatia de chat de pe site poate fi accesata prin completarea unui formular cu informatii de baza precum numele, adresa de e-mail si numarul de telefon.

In continuare, utilizatorul este conectat cu specialistii disponibili, care sunt notificati in legatura cu fiecare discutie initiata.

“In societatea moderna, oamenii apeleaza adesea la optiunile oferite de internet inainte de a realiza o achizitie”, spune Kumar Ramachandran (foto jos), Directorul Diviziei Persoane Fizice la Citibank Romania.


Cum arata profilul internautilor romani


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri