Banca Transilvania a lansat un card de debit sub sigla MasterCard destinant clientilor sai de top prin care le ofera acestora servicii speciale.
Cardul Gold Debit emis de Banca Transilvania sub sigla MasterCard are utilizare internationala si este destinat clientilor de top persoane fizice.

Portofoliul de produse al Bancii Transilvania cuprinde 16 tipuri de carduri - de debit sau de credit.

Posesorii acestor carduri vor beneficia de servicii speciale, precum un pachet de servicii pe timpul calatoriilor, beneficii la plata cu cardul ori in caz de pierdere sau furt al cardului.

Pentru calatoriile in strainatate, datorita noului card de la BT, utilizatorii vor putea beneficia de asigurare pentru cheltuieli medicale de urgenta in caz de accident sau de imbolnavire, pentru intarzierea bagajelor sau a zborului, pentru cheltuieli juridice in caz de accident de automobil sau pierderea actelor de identitate sau asigurare de deces.

Pentru a beneficia de aceste servicii, clientul trebuie sa achite cu MasterCard Gold Debit cheltuielile aferente calatoriei sau, in ultimele trei luni pana la inceperea calatoriei, sa efectueze plati cu acest card, in valoare de minim 300 de lei.

De asemenea, posesorii unui MasterCard Gold Debit vor putea beneficia de acces gratuit in Salonul Busisness Class al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti si in Saloanele Business din cadrul Aeroportului International Cluj-Napoca, de discount-uri la comercianti de top, care fac parte din programul MasterCard Elite, de furnizare de cash sau de inlocuirea cardului, in regim de urgenta, in cazul pierderii sau furtului cardulului.

Banca Transilvania este de 10 ani pe piata cardurilor din Romania iar portofoliul sau cuprinde in prezent peste 1,8 milioane de carduri emise.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri