Operatorul telecom Cosmote Romania a anuntat marti extinderea serviciilor de date cu trei noi pachete pentru abonatii care folosesc Internetul mobil in roaming.
Astfel, incepand cu 29 martie, abonatii companiei care sunt plecati in afara tarii in statele membre UE precum si Liechtenstein, Norvegia si Islanda pot beneficia de noile pachete ce au o perioada de valabilitate de 7 zile.

Acestea sunt Roaming Internet 25, cu trafic inclus de 25 Mb, costand 10 euro/7 zile, Roaming Internet 50 cu 15 euro si Roaming Internet 100 cu 25 euro. Tariful pentru traficul aditional este de 2 euro/MB.

Tarifele nu includ TVA.

Clientii pot achizitiona trei extraoptiuni consecutive, indiferent de tip, dupa expirarea precedentei, intr-un interval de 30 de zile de la activarea primei extraoptiuni.

Serviciile de date in roaming furnizate de Cosmote Romania sunt disponibile in 54 de tari si la 146 de parteneri, in timp ce serviciu 3G este disponibil in 40 de tari si 66 de parteneri.

Concurentii Cosmote Romania pe segmentul de date sunt Orange Romania,

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri