Google a anuntat joi ca utilizatorii romani de terminale cu sistem de operare Android vor putea achizitiona in curand aplicatii platite de pe Android Market. Alaturi de Romania, Google va introduce sistemul in alte 98 de tari.
“Google a anuntat ca Android Market va creste accesul consumatorilor si sprijinul oferit de catre dezvoltator pentru aplicatiile platite in mai multe alte noi tari. In urmatoarele zile, consumatorii din 99 de noi tari vor putea sa achizitioneze aplicatii Android Market. Aceasta ultima extindere de Android Market inseamna mai multe aplicatii - inclusiv jocuri, de productivitate, sociale si aplicatii - pentru consumatori, precum si mai multe oportunitati de vanzare pentru dezvoltatorii din mai multe tari”, conform reprezetantilor companiei.

Sistemul va fi introdus “in cateva zile”. Consumatorii din 131 de tari vor avea astfel acces la peste 200.000 de aplicatii gratuite si platite.

Vizualizati lista completa a tarilor in care este disponibil Android Market.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri