Vodafone Romania, al doilea operator local de telecomunicatii, a lansat o oferta prin care utilizatorii de cartele primesc trafic dublu de date inclus pentru extraoptiunile Internet 24h si Internet pe mobil 50MB, iar cei care reincarca cu minimum cinci euro credit primesc o perioada dubla de valabilitate.
Astfel, extraoptiunea Internet 24h valabila timp de o zi, va include, de acum, 150 MB, pentru 0,75 euro credit.

Totodata, traficul inclus pentru extraoptiunea Internet pe mobil 50 MB se dubleaza, ajungand la 100 MB, pentru 2 euro credit.

In acelasi timp, toti clientii care fac o reincarcare de minim cinci euro primesc bonus o perioada dubla de valabilitate a creditului.

Utilizatorii de cartele primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul de prieteni la reincarcarile de minim cinci euro credit.

De asemenea, ramane valabila extraoptiunea promotionala ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 75 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, pentru cinci euro credit pe luna.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri