Endava, companie britanica de servicii si solutii IT pentru companii, va angaja in urmatoarele 12 luni peste 350 de persoane in Romania, depasind 650 de angajati la nivel national. Cele mai multe angajari sunt anuntate in Iasi si Bucuresti.
Campania de recrutare face parte din strategia grupului, care si-a propus ca pana la sfarsitul lui iunie 2012 sa atinga 1.000 de angajati.

Endava este prezenta pe plan local cu birouri la Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, cu un numar total de 310 angajati, cu 60 de angajati mai mult decat in luna ianuarie a acestui an. Cel mai mare birou al companiei se afla la Cluj-Napoca impartit in doua sedii, unde lucreaza peste 180 de angajati, urmat de biroul companiei din Iasi, cu aproximativ 120 angajati. La Bucuresti, Endava detine un centru de coordonare regionala si consultanta, unde sunt 10 angajati.

Cele mai multe angajari dintre cele anuntate pentru urmatoarea perioada se vor realiza la Iasi si Bucuresti. In Iasi, Endava va avea 50 de noi angajati pana in decembrie 2011, respectiv in anul urmator planurile companiei sunt de a-si dubla capacitatea la Iasi prin angajarea unui numar de 150 de persoane, iar din acest motiv de la 1 februarie isi va extinde cu inca un etaj spatiul de birouri de care dispune in Palas Business Center.

Compania isi va extinde si activitatea din Capitala cu obiectivul de a ajunge la 100 de angajati pana in iunie 2012. Pentru biroul companiei din Cluj-Napoca vor fi recrutate aproximativ 60 de persoane pana in martie-aprilie 2012, iar reprezentantii companiei au declarat ca sunt in discutii pentru o locatie de peste 3.000 mp incepand cu 2012-2013, care sa le permita o crestere mai puternica la Cluj in urmatorii ani.

La sfarsitul campaniei de recrutare, in iunie 2012, Endava va numara in Romania peste 650 de angajati, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici angajatori din IT la nivel local. A doua cea mai mare locatie a grupului Endava din punct de vedere al numarului de angajati este in Republica Moldova, cu aproximativ 200 de angajati la Chisinau.

„Pentru a sustine dezvoltarea organizatiei, am initiat in 2009, programul Endava University, pentru angajatii Endava prin care pot beneficia de training-uri tehnice si de management. In paralel cu programele de recrutare si training, desfasuram investitii in infrustructura, care au ca scop cresterea spatiului de birouri de care dispunem in Romania la peste 5.000 de metri patrati, chirii pentru aceste spatii in locatii premium si echipamente IT performante”, a declarat Marian Popa, managing director pentru regiunea Europei Centrale si de Est.

In total, grupul Endava are 8 sedii, in Marea Britanie la Londra si Wallingford, in Statele Unite la New York, in Romania la Cluj-Napoca (2), Iasi si Bucuresti si in Republica Moldova la Chisinau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri