La doar cateva saptamani inainte ca Apple sa dezvaluie urmatorul model de iPhone, un analist de pe Wall Street a spus ca firma americana ar putea surprinde prin lansarea a doua noua terminale, in loc de unul singur, scrie Cnet.com.
Analistul Mark Moskowitz, de la J.P.Morgan, a spus ca se asteapta ca Apple sa lanseze doua noi iPhone-uri. Un mode nou, iPhone 5, si un iPhone 4 cu doar cateva mici modificari, in special ale designului.

“Cercetarile noastre indica faptul ca vom vedea un iPhone 5, mai subtire si mai usor decat versiunea anterioara, compatibil GSM+ si CDMA. Un al doilea device, pe care o sa-l numim iPhone 4+, va fi un iPhone 4 doar cu cateva mici modificari, acesta urmand a fi targetat in special pe clasa de mijloc si in particular China”, conform analistului J.P.Morgan.

Totodata Moskowitz a subliniat ca nu se asteapta ca Apple sa se grabeasca sa lanseze o a treia generatie de tablete, urmand ca, cel mai probabil, compania sa o lanseze abia la anul.

“Alti producatori de tablete nu au reusit sa puna in pericol in mod serios suprematia Apple. Ofertele RIM si MMI au fost dezamagitoare. De asemenea, am avut posibilitatea de a testa noua tableta Sony, inainte de lansare. Nu am fost impresionati”, spune Mark Moskowitz.

Totodata, este probabil ca Apple sa doreasca sa implementeze in iPad 3 noile procesoare cu patru nuclee A6 care urmeaza a fi lansate abia anul viitor.

Cel mai probabil Apple va dezvalui noul model iPhone in octombrie, cu livrare luna urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri