Furnizorul clujean de servicii si solutii software EBS Romania vrea sa angajeze in urmatoarea perioada 70 de persoane, pe pozitii de specialist IT sau consultant economic.
Grupul EBS, format din companiile EBS Romania, EBS Consulting, Msg Systems Romania si DocEssensisf a angajat in jur de 140 de oameni in ultimul an, avand in prezent peste 500 de angajati si colaboratori.

“Anul acesta este unul neasteptat de bun prin prisma proiectelor contractate, astfel ca atingerea numarului de 500 de angajati, previzionat initial pentru sfarsitul anului, a fost atins inca din luna septembrie”,afirma Bianca Szedlak, consultant senior pentru recrutare si selectie in cadrul grupului EBS Romania.

In primele opt luni ale anului, grupul a inregistrat afaceri de 5,3 milioane de euro, in crestere cu 42,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“Veniturile pe piata locala au inregistrat o crestere de 19,7%, iar cele de pe piata internationala de 49,1% fata de primele opt luni ale anului trecut.Cresterea veniturilor pe pietele externe a fost determinata de extinderea colaborarii cu clientii actuali ai companiei dar si de incheierea de parteneriate noi cu firme precum IDS Scheer, Software AG, Bearing Point. Un avant deosebit l-a capatat colaborarea cu SAP AG care a devenit in aceasta vara cel mai mare client al nostrum”, explica Daniel Metz (foto), CEO al EBS Romania

Pe de alta parte, acesta isi mentine estimarile de a ajunge la o cifra de afaceri de 8,8 milioane de euro in acest an, mai mult cu 32% fata de 2010.

“Chiar daca instabilitatea si derapajele accentuate de pe pietele financiare internationale incep sa devina tot mai evidente plecam de la considerentul ca anul 2011 va deveni cel mai bun an din istoria grupului EBS”, adauga Metz.

Grupul EBS, cu sediul in Cluj-Napoca si filiale in Bucuresti, Brasov si Sibiu, are in prezent peste 500 de angajati si colaboratori externi. Conducerea grupului isi doreste ca pana in 2015 sa ajunga la 1.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri