SoftOne România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața soluțiilor Cloud ERP și membru al grupului de investiții Olympia Group, raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud, pentru prima parte a anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior. Creșterea a fost înregistrată pe segmentele de produse Cloud și Enterprise Mobility, care au permis digitalizarea rapidă a proceselor de business.

”Provocările întâmpinate de mediul de businessdin cauza pandemiei au demonstrat necesitatea transformării digitale pentru toate companiile. În prezent asistăm la o maturizare a pieței din România din punct de vedere al digitalizării operațiunilor. Am experimentat o cerere crescută pentru produsele și serviciile noastre în Cloud în prima jumătate a anului 2021 și ne așteptăm ca acest trend să continue la fel de puternic și în a doua parte a anului”, precizează Alexandra Lucescu, Chief Operating Officer, SoftOne România.

Odată cu accentuarea nevoii de digitalizare, companiile locale mici, mijlocii și mari au folosit funcționalitățile oferite de platforma Soft1 Cloud ERP Series 5 pentru transformarea digitală a operațiunilor de business. Potrivit celui mai recent sondaj efectuat de SoftOne, peste 75% dintre clienții Cloud ai companiei au afirmat că soluțiile utilizate le-au facilitat operațiunile în timpul pandemiei.

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Compania își desfășoară operațiunile la nivel național prin intermediul unei rețele de parteneri ce numără peste 40 de companii software în 35 de județe, care oferă servicii software Cloud integrate companiilor mici, mijlocii și mari din toată țara.

La finalul anului trecut, SoftOne România a achiziționat Orosimo Software, integrator de soluții software din Grecia, ca parte a strategiei de dezvoltare și de mărire a rețelei de parteneri la nivel național.

Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în cinci țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).

Sursa foto: SoftOne Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri