Siveco, cel mai mare producator local de software, vrea sa infiinteze mai multe centre regionale de excelenta in domeniul educatiei electronice, iar primul astfel de centru va fi deschis pana la finalul acestui an", a afirmat Irina Socol, directorul general al companiei.
“In cadrul acestora se vor acumula si disemina strategii aplicate cu succes in procesul de crestere a eficientei actului educational prin intermediul IT&C. Pentru demararea proiectelor sunt incurajate parteneriatele regionale, nationale si internationale. Astfel, sunt invitati sa participe toti actorii publici, privati si neguvernamentali cu activitate relevanta in domeniul integrarii IT&C in educatia scolara”, a explicat Socol.

Managerul nu a oferit detalii despre care este investitia necesara pentru deschiderea unui astfel de centru.

Siveco este unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul produselor de educatie electronica, aproximativ 40% din cifra de afaceri a companiei pe 2011 fiind generata de produsele pentru eLearning. Conducerea Siveco estima recent ca in acest an va inregistra venituri de circa 70 milioane de euro, fata de circa 55 de milioane de euro anul trecut.

Pana acum compania a implementat solutii de educatie in tari de pe trei continente. Cel mai important proiect dezvoltat in Romania este Sistemul Educational Informatizat, care are peste 4 milioane de utilizatori- elevi, profesori, personal administrativ, factori de decizie, specialisti in educatie.

Siveco Romania a fost infiintata in anul 1992 si intre timp a devenit printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata locala. Compania are in prezent peste 1.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri