Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat oferta de sarbatori prin care utilizatorii pot cumpara telefoane de la preturi incepand de la cinci euro. Oferta este disponibila si clientilor noi care isi achizitioneaza un abonament Pantera, Delfin sau Flamingo.
Oferta de terminale incepe de la telefoane practice precum LG A225 la 5 euro, Nokia C1-01 la 15 euro si Samsung S5610 la 45 euro, pana la smartphone-uri precum iPhone 4S la 179 euro, LG Optimus Black la 49 euro sau Nokia 700 la 59 euro.

In cadrul aceleiasi oferte de sarbatori, sunt incluse si noile telefoane care fac parte din programul „Best Deal”, respectiv Nokia C3-01 Touch&Type si Samsung Wave 575, ambele de la 49 euro.

Operatorul ofera minute nationale bonus pentru orice telefon cumparat prin programul Orange Thank You sau la activarea unui abonament nou Delfin, Pantera sau Flamingo. Astfel, clientii vor primi in primele trei luni 50 de minute/luna pentru abonamentele de pana la opt euro si 100 de minute/luna pentru abonamentele incepand de la opt euro.

Oferta este disponibila pana la 29 februarie 2012, cu un contract de doi ani pentru abonamentele Delfin, Pantera, Flamingo.

Sursa foto: Orange

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri