Operatorul telecom Vodafone Romania incearca sa isi creasca baza de clienti prin oferte foarte agresive, la inceput de an – 30 euro discount la telefoane daca renunti la Orange sau Cosmote, portandu-te in reteaua Vodafone dar si SIM promotional gratuit.

Mai mult, operatorul telecom realizeaza telefoane periodice catre clienti pentru reinnoirea contractelor, mai agresiv decat in anii precedenti, oferind discount-uri prin contracte incheiate telefonic.

“Activeaza-ti Cartela Vodafone - SIM promotional gratuit si ai 100 de minute in retea, valabile 30 de zile de la activare. Poti activa SIM-ul promotional oricand vrei, intr-un interval de maxim 12 luni. In plus, beneficiezi de 4 luni de activitate si 10 luni perioada de gratie.

Poti comanda un sim promotional gratuit, o singura daca in 12 luni calendaristice. Completeaza formularul de mai jos si primesti SIM-ul in maximum 2 saptamani, gratuit”, scrie pe site-ul operatorului.

Totodata, daca portezi numarul tau in Vodafone, operatorul ofera discount de 30 euro la telefoane – “Vino la unul dintre magazinele Vodafone sau partenerii autorizati Vodafone din toata tara si profita de ofertele speciale: pana la 30 de euro discount la telefoane”, scrie pe site-ul companiei.

Operatorii telecom incep sa devina din ce in ce mai agresivi in fata renuntarii clientilor la unul din, uneori, cele doua sau chiar trei abonamente. Anul trecut, la 30 septembrie, Orange Romania avea 10.2 mil.clienti, Vodafone avea 7.8 mil. clienti, iar Cosmote 6,4 mil. clienti.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri