Astfel, astazi si maine, clientii vor putea achizitiona orice telefon cu o reducere de pana la 50 de euro, impreuna cu abonamentele Mega si Mega National.

Utilizatorii care aleg abonamentul Mega 8 (8 Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani, impreuna cu optiunea Smartphone 300 MB, primesc un discount de pana la 30 de Euro din pretul smartphone-urilor, iar cei care semneaza un contract Mega 8 cu optiunea Smartphone 600 MB pe doi ani beneficiaza de o reducere de 50 de Euro.

In plus, abonatii Mega 8 care aleg extraoptiunea Smartphone 600 MB vor putea achizitiona la 0 Euro smartphone-uri performante precum Samsung Galaxy Young si Huawei Ascend G510, din toate magazinele Vodafone si ale partenerilor.

De asemenea, clientii noi si existenti care opteaza pentru abonamentul Mega 8 si extraoptiunea Smartphone 300 MB pot achizitiona smartphone-urile LG Optimus L3 II si Samsung Galaxy Y la 0 Euro.

Si utilizatorii care semneaza un contract Mega 9 (9Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 15 Euro la telefoanele din portofoliul Vodafone. Pentru acestia, Nokia C2-01 este disponibil tot la 0 Euro.

Promotia este valabila si in magazinul online Vodafone, pentru telefoanele selectate.