Abonatii noi dar si cei existenti ai Vodafone Romania au acces la o serie de smartphone-uri la preturi promotionale, care incep de la un euro, a anuntat compania.

Astfel, utilizatorii pot achizitiona terminalul Samsung Galaxy Y, ce functioneaza cu sistemul de operare Android Gingerbread (2.3), pentru 9 euro, impreuna cu abonamentul Mega 8 si 500MB internet pe mobil. Pentru clientii persoane juridice, smartphone-ul este disponibil la un pret de 1 euro, impreuna cu abonamentul Vodafone Business Avansat Plus.

De asemenea, abonatii pot opta pentru modelul LG Optimus L5, cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0) pentru 49 de euro, impreuna cu abonamentul Mega 8 si 500MB internet pe mobil. Clientii serviciilor de business pot achizitiona smartphone-ul cu 29 de euro, impreuna cu abonamentul Vodafone Business Avansat Plus.

Pe de alta parte, clientii persoane fizice pot cumpara telefonul Samsung Galaxy S Advance, la un pret de pornire de 69 Euro, alaturi de abonamentul Mega 25 si 1GB internet pe mobil. Pentru companii, smartphone-ul este disponibil la acelasi pret, alaturi de abonamentul Vodafone Business Top.

In cadrul campaniei "Un smartphone pentru fiecare roman", noul Vodafone Smart II, terminal ce functioneaza cu sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), este disponibil la preturi ce pornesc de la un euro, impreuna cu abonamentul Mega 8 si internet pe Mobil 250 MB, precum si cu abonamentul Vodafone Business Esential Plus.

De asemenea, Samsung Galaxy S III este disponibil utilizatorilor la un pret de 279 de euro, impreuna cu Mega 25 si 1GB Internet pe mobil, precum si in versiunea cu abonament Vodafone Business Top Plus, la pretul de 99 d euro. Versiunea de 32GB a telefonului este disponibila pentru Romania, in exclusivitate la Vodafone.

Operatorul este al doilea jucator pe piata locala de telecomunicatii cu aproximativ 7,93 milioane de clienti la finalul lui martie anul acesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri