Astfel, din data de 15 noiembrie 2011, Cosmote Romania ofera un discount suplimentar pentru clientii care detin abonamente in alte retele si doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote. Astfel, pe langa beneficiile multiple – „cele mai multe de pe piata” – incluse in planurile tarifare din portofoliu, operatorul pune la dispozitie urmatoarele discount-uri:

- 40 euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 1 an
- 30 euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 2 ani

Clientii pot utiliza acest discount suplimentar pentru scaderea pretului telefonului achizitionat cu abonament sau pentru a achizitiona alte produse din magazin.

Pentru clientii care detin cartele preplatite in alte retele si care doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote vor fi disponibile preturile din oferta standard pentru activari noi.

De asemenea, incepand de luni, 14 ianuarie, Cosmote Romania ofera o serie de extraoptiuni la abonamentele Cosmote, prin intermediul carora clientii pot beneficia de o reducere suplimentara pentru achizitionarea unui telefon, la activarea sau prelungirea unui contract pe 12 sau 24 de luni, pluseaza operatorul.

Astfel, clientii beneficiaza de un numar sporit de SMS-uri in retea sau apeluri video nationale, cat si de o oferta de pret mai avantajoasa pentru telefoane. Promotia este valabila pana pe 28 februarie, cu posibilitatea de prelungire.

Vodafone a inceput anul agresiv, oferind SIM promotional gratuit, in incercarea de a atrage noi clienti.