Sir Richard Branson, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori la nivel mondial si fondatorul corporatiei Virgin Group, cu o avere estimata la peste 4 mld. dolari, va veni in Romania pentru prima oara in 2012. Pentru a puncta venirea sa, aveti oportunitatea sa stati la masa cu acesta, pentru un pret de pana la 550 euro/persoana.
Branson este unul dintre cei mai excentrici si indrazneti antreprenori, fiind prima persoana din lume care a zburat cu un balon deasupra Atlanticului si, din 1985 pana in prezent, a incercat sa doboare mai multe recorduri la nivel mondial. El detine Virgin Records si Virgin Atlantic Airways.

El va fi prezent in Romania pe 9 mai 2012, urmand sa sustina o scurta conferinta alaturi de omul de afaceri si antreprenorul Robin Sharma. Pranzul VIP cu Branson costa 550 euro/persoana si dureaza o ora.

Alti oameni de renume international care au vizitat Romania au fost Bill Gates sau Michael Porter.

Ai vrea sa il intalnesti pe antreprenor? Ce l-ai intreba daca ai sta fata in fata cu el? Comenteaza mai jos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri