Compania Virgin Galactic Holding Inc., deţinută de miliardarul britanic Richard Branson, a anunţat că va relua, începând din 16 februarie, vânzările de bilete pentru următoarele sale călătorii spaţiale dedicate publicului general.

Biletele puse în vânzare au preţul de 450.000 de dolari fiecare, o sumă care include şi un depozit iniţial de 150.000 de dolari, potrivit Agerpres.ro.

"Plănuim să îi avem la bord pe primii 1.000 de clienţi ai noştri la începutul serviciului de zboruri comerciale spre sfârşitul acestui an", a declarat Michael Colglazier, CEO-ul Virgin Galactic.

Acţiunile companiei au scăzut cu 66% din luna octombrie 2021, când Virgin Galactic a anunţat că amână lansarea serviciului său destinat zborurilor comerciale în spaţiu pentru cel de-al patru trimestru al anului 2022.

Rezervările pentru aceste zboruri spaţiale vor include şi accesul la comunitatea Future Astronaut, care va oferi membrilor săi o serie de evenimente, călătorii şi activităţi de pregătire înaintea voiajelor pe orbita Terrei.

Şi alte companii, precum SpaceX, deţinută de Elon Musk, şi Blue Origin, deţinută de Jeff Bezos, încearcă să facă din turismul spaţial o realitate, iar unele dintre ele au lansat deja misiuni cu civili în spaţiu.

Sursa foto: Virgin Galactic/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri