Visual Fan, compania care detine brandul Allview, va pune in vanzare AllDro 3, aceasta fiind prima tableta cu diagonala de 10 inch pe care o lanseaza producatorul brasovean. Modelul ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3 si este disponibil la pretul de 1.149 lei.
Tableta dispune de un procesor performant Cortex A8 de 1GHz cu suport Flash Player si se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

“AllDro 3 a fost proiectata pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv cu un ecran generos, in cadrul intalnirilor si prezentarilor si nu in ultimul rand pentru pasionatii de lectura”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

Dispozitivul AllDro 3 este disponibil in magazinele partenere si in mediul online la pretul de 1.149 lei. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta si o husa de protectie.

Dispozitivul este a doua tableta lansata de Visual Fan in doar o saptamana dupa ce in urma cu cateva zile brasovenii au lansat AllDro Speed, o tableta cu ecran de 7 inch. Aceasta ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3.4 si costa 650 de lei.

Vanzarile de tablete PC sunt estimate sa ajunga in Romania la circa 60.000 de unitati anul acesta, iar anul viitor ar putea ajunge la 200.000 de unitati, spunea in urma cu cateva zile Liviu Nistoran, fondatorul si proprietarul Televoice, al treilea jucator pe piata locala de tablete, dupa Apple si Samsung.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri