Consiliul National al Audiovizualului a amanat pentru sedinta de saptamana viitoare decizia in cadrul licentei pentru noul canal de stiri Digi24 pe care operatorul telecom RCS&RDS vrea sa il lanseze de la 1 martie.
RCS&RDS solicitase redenumirea postului 10TV in Digi24 si schimbarea formatului din generalist in canal de stiri.

CNA a luat decizia ca urmare a actiunilor pe care RCS&RDS le-a avut pe piata de cablu, eliminand din grila de canale mai multe posturi TV precum GSP TV sau N24.

Noul canal de stiri care ar trebui lansat la 1 martie va fi finantat la inceput doar din abonamentele platite de catre clienti RCS&RDS. Practic, cel putin in faza de inceput canalul nu va difuza reclame, potrivit lui George Obrean, managerul de proiect al Digi 24.

Postul de televiziune va putea fi vizionat doar de abonatii companiei.

Canalul este condus din punct de vedere editorial de George Orbean, iar redactor-sef este Razvan Mitroi.

Potrivit lui Orbean, postul are si un consiliu editorial din care fac parte Valeria Dorneanu, Luca Niculescu, Cosmin Prelipceanu si inca o persoana al carui nume nu a fost dezvaluit de manager.

In prezent echipa televiziunii este completa in proportie de 90%. Canalul are in prezent aproximativ 50 de reporteri la Bucuresti si echipe de corespondenti in peste 20 de orase din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri