Compania italiana De'Longhi vrea sa inceapa in luna septembrie productia de electrocasnice la fabrica din comuna clujeana Jucu, cumparata de la Nokia, urmand sa angajeze pana atunci cel putin o suta de persoane, transmite Mediafax.
Massimo Paronitti, manager de resurse umane pentru Europa in cadrul companiei De'Longhi, a declarat, luni, la Cluj-Napoca, presei, ca in cadrul fabricii de la Jucu vor fi adusi si studenti de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN), in cadrul unui program de internship.

"Suntem pregatiti sa deschidem noua fabrica din comuna Jucu, unde am cumparat halele Nokia. Vom fi capabili sa incepem procesul de recrutare a viitorilor angajati pe parcursul acestei veri. Vom incepe cu circa o suta de persoane, iar previziunea este sa incepem productia in luna septembrie. Pana atunci instalam liniile de productie in fabrica. Suntem interesati in a aduce studenti de la UTCN in cadrul unui program de internship, acesta fiind cel mai bun mijloc de a deveni angajati ai fabricii. Cautam tineri motivati si sunt convins ca multi dintre ei, daca sunt buni, vor avea sanse sa devina angajatii nostri. Avem cam patru pozitii de internship", a spus Paronitti.

El a participat, luni, la UTCN, la un Targ de internship organizat de Asociatia Studentilor din Inginerie Economica si Management (ASIEM) din cadrul universitatii clujene.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, anunta, in ianuarie, ca investitia producatorului italian de electrocasnice De'Longhi la fabrica din comuna Jucu va fi de pana in 30 de milioane de euro, urmand sa fie asigurate intre 600 si 1.000 de locuri de munca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri