BitDefender - divizia de securitate a companiei Softwin aduce la CERF 2006 un produs in premiera mondiala - BitDefender Mail Protection for Enterprises, acest produs facand obiectul unei campanii internationale de testare in ultimul an, potrivit BitDefender. Conducerea BitDefender estimeaza o dublare a vanzarilor pe perioada acestui targ.
BitDefender Mail Protection for Enterprises este o solutie de securitate care asigura filtrarea de virusi, spam si spyware serverele de mail cu trafic intens, realizata pentru a face mai usoara administrarea protectiei pentru un numar mare de utilizatori.

BitDefender este brandul romanesc care se remarca printr-o prezenta constanta la cele mai renumite targuri si expozitii cu profil IT&C din intrega lume (Cebit - Hanovra, TINE - Amsterdam, Distree - Monte Carlo, InfoSecurity Londra, InfoSecurity New York, Linux World Boston etc).

"Venim la aceasta editie a CERF, dupa ce, in decursul ultimului an am depasit constant in topuri solutiile renumite de securitate. Vom prezenta inovatii tehnologice recent premiate de catre cele mai prestigioase autoritati internationale in domeniu, precum si concepte noi in domeniul securitatii IT", a declarat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager.

De asemenea, divizia BitDefender vine in acest an la CERF si cu o super promotie. Vizitatorii care vor cumpara o licenta pe un an BitDefender 9 Internet Security sau BitDefender 9 Professional Plus vor primi licentiere pentru doi ani, un premiu pe loc si vor participa la tombola BitDefender. Marele premiu este un notebook DELL INSPIRON 1300, premiul II un aparat foto Nikon COOLPIX 4600, iar premiul III consta in memorii flash USB.

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in mai mult de 100 de tari.

Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, personal firewall si solutii de administrare a securitatii.

De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare. BitDefender este o divizie a companiei Softwin SRL, al carei sediu central se afla in Romania, la Bucuresti. Softwin are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri