Alex Goaga10 Octombrie 2012 in IT & C

O companie din Marea Britanie deschide o fabrica la Timisoara si cauta 100 de angajati


O companie din Marea Britanie deschide o fabrica la Timisoara si cauta 100 de angajati
Producatorul de electronice TT Electronics, din Marea Britanie, a deschis o fabrica in Timisoara, compania urmand sa produca module, device-uri microelectronice si senzori, conform presei internationale.

Pietele de interes pentru companie sunt cele de aplicatii industriale si de transport.

“TT Electronics face o investitie importanta in noua fabrica din Timisoara”, a declarat Geraint Anderson, CEO al companiei.

Fabrica de productie are o suprafata de 5000 de metri patrati si are in prezent circa 35 de angajati, romani, urmand sa creasca numarul acestora la circa 100 anul urmator.

Citeste si:

“Producem electronice de inalta calitate pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume asa ca a fost foarte important pentru noi sa gasim locul perfect”, a continuat Anderson.

“Am ales Timisoara datorita dezvoltarii rapide in regiune si a faptului ca ofera mijloace de transport foarte bune pentru restul Europei. Totodata in oras sunt si Universitati numeroase si alte companii de tehnologie, acest lucru permitandu-ne sa angajam oameni competenti”, a declarat la randul sau Florin Tulcan, manager al fabricii de la Timisoara.

Recomandare Google pregateste o tableta Nexus de 10 inch, un adevarat rival pentru iPad 3
Citeste si

mai multe articole din IT & C