Amazon.com este interesat sa cumpere platforma educationala TenMarks.com. Anuntul a fost facut de seful diviziei Kindle, Dave Limp, potrivit caruia vor fi dezvoltate continut educational si aplicatii cu TenMarks pe tablete, scrie USA Today.

Amazon.com a anuntat, joi, ca vrea sa cumpere TenMarks, semn ca cel mai mare retailer online are de gand sa se extinda in scoli si sa vada tableta companiei in numar cat mai ridicat.

TenMarks.com ofera "meditatii personalizate" la matematica pentru 12.000 de elevi.

Amazon a avut o mare apropiere de scoli in anii trecuti, intrand pe o piata de succes pentru rivalii de la Apple. Amazon a testat Kindle in 12.000 de unitati scolare, iar ulterior tabletele au fost vandute cu discounturi mari catre elevi si studenti.

Anul trecut, compania a lansat Whispercast, un serviciu care permite scolilor sa gestioneze flotele de dispozitive Kindle dintr-o locatie online.

Achizitia TenMarks s-ar putea finaliza in al patrulea trimestru din 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri