Compania este pregatita sa ofere instrumentele necesare pentru conformitatea aplicatiilor sale de business
Microsoft Business Solutions (MBS) a anuntat, marti, ca va livra un set de instrumente menit sa asiste clientii in procesul de denominare a monedei nationale ce va avea loc la data de 1 iulie 2005. Instrumentele, ce vor fi livrate prin canalul dedicat de parteneri Microsoft, vor fi disponibile pentru toti utilizatorii aplicatiilor Microsoft Business Solutions - Navision.

Utilizatorii MBS Navision vor putea sa beneficieze de experienta pe care Microsoft si partenerii sai au castigat-o in proiectele similare din Europa, cum ar fi adoptarea euro ca moneda nationala in tarile Uniunii Europene, precum si recenta denominare a monedei nationale din Turcia.

De asemenea, Microsoft coopereaza strans cu partenerul sau KPMG pentru a se asigura ca toti clientii MBS Navision din Romania vor obtine conformitatea legislativa completa a aplicatiilor pentru managementul afacerilor in toate stadiile procesului de denominare. Parteneriatul cu KPMG se va focaliza, de asemenea, pe asigurarea alinierii complete a viitoarelor versiuni MBS Navision la cerintele statutare impuse de legislatia romana.

"Lucram indeaproape cu partenerii Microsoft Business Solutions pentru a pune la dispozitia clientilor care folosesc aplicatiile noastre pentru managementul afacerilor lor instrumentele necesare pentru a indeplini standardele de conformitate cu legislatia romaneasca", a declarat Cristian Herghelegiu, MBS Partner Account Manager, Microsoft Romania. Microsoft si-a reiterat in cursul saptamanii trecute viziunea in ceea ce priveste aplicatiile pentru managementul afacerilor la conferinta anuala Convergence de la San Diego, California.

In discursurile adresate de catre Bill Gates, Microsoft Chairman and Chief Software Architect, precum si de Doug Burgum, Senior Vice President pentru divizia Microsoft Business Solutions, s-a accentuat angajamentul companiei de a oferi clientilor o varietate de solutii bogate in functionalitati si un inalt grad de adecvare la nevoile afacerilor - la un cost inferior ofertelor competitiei. Condusa de viziunea sa de a sprijini organizatiile in atingerea obiectivelor de afaceri prin punerea impreuna a oamenilor si proceselor cu ajutorul aplicatiilor Microsoft, divizia Microsoft Business Solutions a livrat in ultimele douasprezece luni upgrade-uri si imbunatatiri majore ale aplicatiilor sale de management al afacerilor.

De asemenea, planul de cercetare- dezvoltare al Microsoft Business Solutions include doua "valuri" de upgrade-uri majore ale tuturor liniilor de aplicatii de business pana in anul 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri