Tim Cook, CEO-ul Apple, a recunoscut, in urma rezultatelor obtinute in primul trimestru fiscal al anului, ca iPhone 5C, modelul “low cost” dezvoltat de catre gigantul american a avut vanzari sub asteptari.

Seful Apple este multumit de rezultatul vanzarilor cumulate pentru iPhone 5S si iPhone 5C, dar recunoaste ca “mixul si diferenta dintre cele doua dispozitive este mare”.
iPhone 5C nu a reusit sa se impuna pe piata la fel cum a facut-o si versiunea precedenta a modelului, iPhone 4S.
Reprezentantul Apple apreciaza ca succesul iPhone 5S pe piata s-a datorat introducerii tehnologiei Touch ID, prin intermediul careia utilizatorii isi puteau securiza si mai bine telefonul mobil, prin functia de amprentare digitala.
In orice caz, investitorii nu sunt deloc impresionati de rezultatele Apple, scrie presa internationala, mai ales in urma parteneriatului incheiat cu operatorul de telefonie China Mobile, cu peste 700 de milioane de abonati activi.
Apple lucreaza in prezent la dezvoltarea viitoarei generatii de smartphone-uri iPhone, iar zvonurile arata ca gigantul american dezvolta in premiera la un terminal mobil cu ecran de peste 4,5 inch, testand si piata telefoanelor de tip “phablet”, segment dominat in prezent de catre rivalii de la Samsung.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri