Softvision, una dintre cele mai mari companii cu capital romanesc specializate in outsourcing si totodata unul dintre cei mai importanti angajatori din industria IT&C, a ajuns la 1.200 de angajati, dupa ce si-a triplat numarul de salariati in Bucuresti.

Datorita extinderii la nivel local, Softvision si-a deschis recent cel de-al doilea sediu din Bucuresti, dupa ce numarul de angajati s-a triplat in Capitala. Inaugurarea imobilului coincide cu depasirea pragului de 100 de angajati la filiala din Bucuresti. Echipa isi desfasoara activitatea in zona rezidentiala Charles de Gaulle – Arcul de Triumf, in doua cladiri istorice, dar complet renovate si modernizate.

Cladirea cu cinci niveluri are o suprafata de peste 1.000 de metri patrati si o capacitate de 85 de statii de lucru, la care se adauga sali de conferinta, o bucatarie, o sala de mese dotata cu mini-bar si Fun Corner – spatiul de jocuri si relaxare. „Primul sediu propriu, cu o echipa de 35 de oameni, a fost inaugurat cu un an in urma, la inceputul lunii noiembrie. Intr-un singur an de zile, ne-am triplat echipa. Marea majoritate a colegilor sunt specialisti cu peste cinci ani de experienta, care lucreaza cu toate tehnologiile existente pe piata de IT”, a declarat Mihai Raduta, directorul filialei din Bucuresti.

Conform datelor raportate la Ministerul de Finante, afacerile Softvision s-au ridicat la nivelul anului trecut la circa 8 milioane de euro, un profit de peste 100.000 de euro si un numar de peste 800 de angajati. Cu sediul la Cluj-Napoca, SoftVision opereaza pe piata locala de software outsourcing de aproximativ 16 ani si are birouri in Baia-Mare, Iasi si SUA (San Jose, California). Din portofoliul de clienti al SoftVision fac parte companii precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, IBM, Sharp, Procter & Gamble sau Mozilla.

Avand 16 ani de activitate si 14 sedii deschise in Romania si in SUA, Softvision inregistreaza o crestere constanta a cifrei de afaceri si dezvolta un amplu proces de investitii in echipa si in infrastructura. Anul 2014 inseamna deschiderea a 4 sedii noi atat in Romania (la Cluj-Napoca, Timisoara, Baia Mare si Bucuresti), cat si in SUA (la New York).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri