Operatorul RCS & RDS ofera noilor clienti o reducere de 100% la plata oricarui abonament din gama Optim si Complet pentru primele 3 luni din contract, la portarea numarul de telefon in reteaua Digi Mobil. Promotia se adreseaza persoanelor fizice care semneaza un contract pe 24 de luni si este disponibila pana la data de 31 decembrie 2014.

Abonatii noi care contracteaza unul dintre abonamentele Optim sau Complet, isi pot achizitiona si smartphone-uri la preturi promotionale in luna decembrie, cu plata integrala sau in rate. Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS marcat cu „Zona vanzari” sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 5-31 decembrie 2014.

Preturile abonamentelelor Optim si Complet pornesc de la 2 euro/luna (TVA inclus) si, in functie de tipul de abonament pentru care opteaza clientii, acestea includ convorbiri nelimitate in retelele nationale si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Telekom, Orange, Vodafone si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri