Ca urmare a fuziunii dintre ISDC, o companie de servicii IT cu aproximativ 300 de angajati, si Endava va rezulta o organizatie cu un numar total de aproximativ 3.300 de angajati aflati in birouri de vanzari din Marea Britanie, Olanda, Germania, Statele Unite, respectiv in centre de dezvoltare software si suport din Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Moldova si Columbia.

Cele doua companii isi unesc fortele pentru a creste si mai mult capacitatea Endava de a raspunde cererii care vine din partea unui portofoliu tot mai mare de clienti la nivel global, ce include unele dintre cele mai importante nume din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurari, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comert si transporturi. Aceasta fuziune vine in continuarea unor alte fuziuni si achizitii realizate de Endava in ultimii 3 ani in Europa si America de Nord.

Echipa ISDC va contribui la consolidarea semnificativa a prezentei Endava pe piata locala si in regiune, avand in vedere ca in urma acestei fuziuni numarul de angajati va trece de 1.000 de persoane in centrul sau din Cluj, respectiv de 1.900 de persoane in Romania, unde compania mai are centre de dezvoltare software in Bucuresti si Iasi. De asemenea, Sofia, Bulgaria, va deveni o noua locatie unde Endava se va extinde.

ISDC este prezenta pe piatele din Romania si Bulgaria de 25 de ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri