Printre principalele proiecte de pana acum ale companiei, livrate din Cluj-Napoca, se numara Trinity Mirror, publicatie cu peste 260 de titluri in Marea Britanie, R&A, organizatia care administreaza cel mai vechi si prestigios campionat de golf pe plan mondial si Worldpay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din industria FinTech la nivel global si cel mai mare client Endava.

Tot aici se afla si departamentul Managed Services, a carei echipa de Service Desk a fost desemnata, in 2014, castigatoare a categoriei Best Managed Service Desk, unul dintre cel mai importante premii in domeniul serviciilor de suport IT din Europa.

Pe parcursul anului 2016, reprezentantii companiei intentioneaza sa recruteze activ, in toate centrele sale, mizand pe o crestere de cel putin 25% a numarului de angajati la nivel de grup.

Evenimentul intern dedicat echipei Endava de la Cluj-Napoca a oferit angajatilor oportunitatea de a se implica intr-o serie de activitati menite sa marcheze acest moment aniversar special.