Orange si BBC World au extins oferta de distributie, prin semnarea unui acord global, care permite clientilor Orange din Romania si din alte sapte state sa urmareasca in direct emisiunile canalului de televiziune, anunta, un comunicat al companiei Orange, postat pe site-ul lightreading.com.

Emisiunile canalului de televiziune BBC World, canalul international de stiri al BBC, in limba engleza, vor fi difuzate in direct pe ecranele telefoanelor mobile in Romania, Belgia, Polonia, Olanda, Portugalia, Iordania, Egipt si Republica Dominicana.

Clientii Orange din Franta urmaresc deja de doi ani emisiunile canalului de televiziune BBC World. Filiala Orange din Franta a semnat, recent, reinnoirea contractului si extinderea acestei oferte si pentru clinetii sistemului IPTV.

Acordul global permite clientilor Orange care dispun de conexiuni de tip broadband sa vizioneze programul de stiri al BBC World. Acordul extinde, totodata, modalitatile de distributie a emisiunilor BBC World, pe computere legate la internet prin conexiune de tip broadband, pe telefoane mobile si prin sistemul de televiziune existent in avioane.

Directorul regional si de dezvoltare al BBC World pentru Europa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud si America, Gerry Ritchie, declara ca pentru BBC World acest acord este un castig important. "Compania Orange este una dintre cele mai vizionare platforme de distributie mobila pentru televiziuni si suntem bucurosi sa ne extindem colaborarea cu cu ea. Prin acest contract, emisiunile noastre sunt mai accesibile celor catre doresc sa fie informati permanent", a declarat oficialul companiei, potrivit NewsIn.

Vicepresedintele executiv al France Telecom, Patricia Langrand a observat faptul ca Orange a fost primul operator de telefonie mobila care pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a urmari emisiuni de televiziune. "Orange a fost prima companie care a oferit clientilor posibilitatea de a urmari emisiuni de televiziune in mai multe tari. Acest acord ne da posibilitatea sa extindem oferta Orange, permitand clientilor sa urmareasca mai multe programe de televiziune. Ne bucura faptul ca parteneriatul nostru cu BBC World se extinde pe mai multe teritorii", a declarat Langrand.

Oferta de programe de televiziune Orange include mai multe optiuni, iar clientii pot urmari serialele preferate, programe de muzica si emisiuni sportive.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri