Inginerii Funcom si NVIDIA lanseaza cea mai buna grafica de pana acum din orice joc online cu foarte multi gameri. Noul trailer este disponibil pe nZone.com
Funcom anunta un parteneriat strategic cu NVIDIA, unul dintre producatorii de top de chipuri grafice. Cele doua companii au incheiat acest parteneriat pentru a imbunatati pe viitor calitatea vizuala a jocului online intre mai multi jucatori (MMO) Age of Conan, cel mai avansat din punct de vedere tehnologic, aflat in plina dezvoltare.

Inginerii celor doua companii colaboreaza deja pentru atingerea acestui obiectiv ambitios, pregatind jocul pentru DX10, Microsoft Windows Vista si pentru noua serie de placi video impresionante NVIDIA GeForce 8800.

Conform intelegerii dintre cele doua companii, Age of Conan intra in programul NVIDIA - The Way Its Meant To Be Played care asigura compatibilitatea clara cu produsele NVIDIA, ca de altfel si suportul tehnic si de marketing. Din pozitia de creator al jocurilor MMO (massively multiplayer online) in acest program, Funcom a primit ajutor extins inca din momentul dezvoltarii primelor prototipuri de placi video compatibile DX10 si toate acestea, pentru a le oferi jucatorilor Age of Conan cea mai buna experienta grafica.

Motto-ul nostru este jocul solid si amuzant, iar noi nu facem niciodata compromisuri in aceasta privinta, dar, pe masura ce experimentam o noua generatie revolutionara de tehnologii ale graficii pe PC, ni se ofera puterea de a crea lumi de o frumusete si profunzime nemaiintalnite pana acum, dincolo de ceea ce pot oferi consolele, declara Trond Arne Aas, presedinte al Funcom.

Suntem, asadar, incantati sa ne alaturam fortele inginerilor de la NVIDIA pentru a crea cea mai realista reprezentare grafica pentru jocurile online intalnita pana acum. Aceasta nu va fi esentiala doar pentru experienta vizuala din Age of Conan, dar si pentru impactul vizual din viitoarele MMO-uri.

RoyTaylor, vicepresedinte NVIDIA pe Relatii de Dezvoltare, explica: Obiectivul nostru principal este de a colabora cu cei care dezvolta acest joc pentru a ne asigura ca dispun de tot suportul necesar pentru a beneficia din plin de eficienta hardware NVIDIA. Age of Conan va fi un joc de referinta si, ca membri ai programului The Way Its Meant To Be Played, jucatorii pot fi siguri de experienta grafica uluitoare care sporeste puterea DX10 si a celor mai importante unitati de procesare grafica ale noastre, seria GeForce 8800.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri