Operatorul de telefonie fixa Romtelecom a lansat o oferta promotionala, de acces la internet prin intermediul liniei telefonice fixe, pentru noua formula a produsului ClickNet Express, anunta un comunicat al companiei.

ClickNet Express 512 Light este forma imbunatatita a produsului de acces la internet prin telefon fix. Abonamentul lunar este de zece euro fara TVA in perioada promotionala, pana la sfarsitul lunii februarie, pentru Internet prin ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). Pretul de lista al abonamentului urca la 15 euro pe luna.

"Daca in 2005 intram pe piata de Internet de banda larga cu primul produs ADSL la un abonament de 70 de euro pe luna, acum am ajuns sa lansam un produs ieftin. in acest fel avem un potofoliu complet de produse de Internet de banda larga", a declarat George Argentopoulos, director de retail la Romtelecom, citat de NewsIn.

Banda de transport a serviciilor Romtelecom, de acces la Internet prin ADSL, a crescut constant. "Recent am dublat gratuit vitezele de download, care in acest moment ajung pana la patru megabiti pe secunda (Mbps), in functie de serviciul ales", a adaugat Argentopoulos. Pachetul de instalare se poate oferi gratuit pentru contractele incheiate pentru o perioada de trei ani sau cu o reducere de 50% pentru contractele semnate pe o perioada de 2 ani, in functie de tipul modemului.

ClickNet Express 512 Light functioneaza pe o linie telefonica principala si asigura utilizatorilor o conexiune Internet de mare viteza, de 512 kilobiti pe secunda (kbps) la descarcare si 128 kbps la incarcare. Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de 100 megabiti (MB) pentru casuta de e-mail, 30 MB pentru gazduirea unui site si trafic de date nelimitat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri