Furnizorul global de solutii cu sursa deschisa (open source), Red Hat, a lansat un nou sistem de operare, Red Hat Certificate System 7.2., informeaza NewsIn
Red Hat Certificate System este o solutie completa de infrastructura cu "cheie publica" (o interfata ce deschide o intrare si operare eficienta in Linux) care permite accesul in sistemul de operare alternativ cu sursa deschisa, Linux. Versiunea 7.2 asigura un cadru de securitate care garanteaza identitatea utilizatorilor si asigura confidentialitatea comunicatiilor. Ea include totodata imbunatatiri care simplifica instalarea, administrarea si integrarea certificatelor digitale.

Produsul dispune de o interfata imbunatatita pentru gestiunea relatiilor cu clientii, simplificand administrarea de catre utilizatorul final a smartcard-urilor (cartele inteligente care stocheaza informatii personale). Prin dezvoltarea noilor caracteristici, smartcard-urile pot sa acceseze automat si in siguranta serverul pentru functii precum inscriere, resetare PIN (numar personal de identificare) si actualizare software. Serverele sunt acum suportate pe platforme Linux Intel si AMD.

Red Hat, alaturi de Novell, este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de Linux si programe cu sursa deschisa, are sediul in Raleigh, SUA, cu filiale satelit in intreaga lume. Compania americana introduce Linux si solutiile de tip sursa deschisa in fluxul principal prin accesarea tehnologiilor de inalta calitate la preturi mai scazute decat solutiile clasice. Red Hat furnizeaza programe de tip sistem de operare in paralel cu middleware (programe care conecteaza diferite componente de software), aplicatii si solutii de management.

Romsym este furnizor de solutii IT si ofera tehnologie produsa de lideri mondiali in solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

Centrul ITtrainig al Romsym ofera cursuri in urmatoarele domenii: RedHat Linux Certified, Cursuri SPSS (gestionarea datelor si statistica), Business Objects, Webdesign, DTP (solutii de design pentru presa si new media), Adobe (fisiere grafice) si securitate.

Pentru anul 2007 Romsym Data isi propune sa depaseasca cifra de afaceri de 6.000.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri