Autodesk, lider mondial in domeniul productiei de software pentru proiectarea asistata, a anuntat semnarea acordului de preluare a 100% din actiunile companiei c-plan AG.

Firma de prestigiu european ce activeaza in domeniul sistemelor geografice informationale, c-plan furnizeaza solutii software GIS unui numar de peste 2.000 de utilizatori din cadrul a 700 de municipalitati sau companii din sectorul utilitatilor publice.

Compania c-plan are cartierul general stabilit la Gmligen - Elvetia si este producatorul platformei TOPOBASE pe care au fost dezvoltate aplicatii geospatiale si solutii de management al documentelor.

Pretul de achizitie al pachetului majoritar pentru actiunile c-plan a fost estimat la 18 milioane de dolari, la care se vor adauga mijloacele fixe nete.
Autodesk va oferi solutiile c-plan pe principalele piete europene si va continua sa acorde suport tehnic utilizatorilor de software TOPOBASE.

De asemenea, Autodesk intentioneaza sa incorporeze expertiza companiei c-plan in procesul de dezvoltare a propriilor solutii de gestiune, a documentelor, ce vor fi concepute in acord cu standardele deschise ale industriei si cu functiile programelor Autodesk Map 3D si Autodesk MapGuide.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri