Ciel Romania a inregistrat o crestere a veniturilor cu 59% in primele patru luni ale anului, fata de perioada similara din 2006, a declarat Damian cu ocazia lansarii de luni a editiei Ciel Professional destinate companiilor mijlocii.
Producatorul de software de contabilitate Ciel Romania estimeaza vanzari de 1,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului, compania avand programata lansarea unor noi produse in iunie si septembrie, a declarat luni directorul general, Dan Damian.

"Produsele Ciel se adreseaza firmelor mici si mijlocii, iar acum ne concentram asupra pietei reprezentate de firmele mijlocii", a declarat pentru NewsIn directorul Ciel. in primele patru luni ale anului, Ciel a avut vanzari de aproximativ 600.000 de euro.

Ciel a lansat luni editia Professional, care se adreseaza firmelor mijlocii. Aplicatiile Ciel Conta Professional si Ciel Salarii Professional sunt realizate pe baza produselor din editia Standard, la care au fost adaugate caracteristici suplimentare. "Noua gama Professional aduce functii care se adreseaza managementului din companii. Administratorii vor putea urmari mai usor evolutia indicatorilor financiari ai firmei si vor putea lua decizii mai informate", a spus Damian.

Editia Professional a aplicatiei de contabilitate beneficiaza de un modul complex de analiza si raportare. Editia Professional a aplicatiei pentru salarii contine un modul de administrare a resurselor umane care permite, printre altele, crearea mai rapida a formularelor de adeverinta. Spre exemplu, angajatii care vor sa ia un credit de la banca isi pot primi mai rapid adeverintele de salariu.

Ciel a mai anuntat luni ca preturile aplicatiilor din editia Standard vor scadea cu 30%, pana la 44% pentru versiunile in retea (care permit utilizarea pe un numar nelimitat de statii de lucru). Preturile pentru versiunile monopost ale aplicatiilor din editia Standard vor scadea cu 10%-20%.

Ciel Romania dezvolta aplicatii software de contabilitate, gestiune comerciala, salarii si administrare a mijloacelor fixe. Pe plan national, compania are peste 20.000 de clienti si este reprezentata printr-o retea de circa 100 de distribuitori. Compania are 58 de angajati, dintre care 20 lucreaza in departamentul de relatii cu clientii.

Compania Ciel are origini comune cu firma omonima din Franta. in anul 2000, ramura din Romania a fost vanduta unui fond de investitii din Luxemburg.














Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri