Vodafone Romania va reduce din 29 august, tarifele de roaming pentru apelurile in statele membre ale Uniunii Europene, iar valorile convorbirilor se incadreaza reglementarilor Comisiei Europene

Vodafone Romania va percepe clientilor care calatoresc in strainatate un tarif unic de 0,65 dolari/ minut, fara TVA (echivalentul a 0,48 euro/minut) pentru apelurile efectuate catre destinatii din Uniunea Europeana, indiferent daca utilizeaza sau nu reteaua unui operator preferat Vodafone. Pentru apelurile primite in roaming, clientul aflat in spatiul UE va plati un tarif unic de 0,32 dolari/minut, fara TVA (echivalentul a 0,24 euro/minut).

Noile tarife Vodafone World au fost stabilite in conformitate cu prevederile regulamentului UE, la cursul de schimb din data de 30 iunie. Tarifele Vodafone World pentru apelurile in roaming catre alte destinatii, din afara Uniunii Europene, precum si pentru apelurile video, SMS, MMS si GPRS nu vor fi modificate.

Utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1 vor trece automat, incepand cu aceeasi data, la noile tarife Vodafone World pentru UE. Utilizatorii serviciilor pe baza de abonament pot solicita gratuit noile tarife de roaming Vodafone World pentru UE, in perioada 29 iulie – 28 august. Activarea noilor tarife se va produce in termen de 30 de zile de la data solicitarii.

Incepand cu 29 septembrie, abonatii care nu au solicitat, in perioada mentionata, activarea noilor tarife vor fi transferati automat la acestea, cu exceptia clientilor Vodafone Passport. Numarul clientilor din Romania care au activata optiunea Vodafone Passport au ajuns la circa 450.000, la un an de la lansare, iar tarile in care operatorul este prezent, numarul acestora ajunge la 12 milioane.

Vodafone va modifica, tot din 29 august, si zonele de roaming incluse in programul Vodafone World.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7,95 milioane clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone are divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri