iNES Group va administra sistemul de masurare a perfomantelor site-urilor romanesti SATI, care ofera date referitoare la trafic, audienta si profilele socio-demografice ale utilizatorilor site-urilor auditate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT)
"Studiul BRAT de masurare a performantelor site-urilor se adreseaza advertiserilor si proprietarilor de site-uri active pe piata de publicitate online. Piata publicitatii online in Romania este estimata la 8,5 miloane de euro in 2007 si din acest motiv administrarea unui asemenea sistem constituie o sarcina foarte importanta pentru iNES Group", a declarat Lucian Bila, director de vanzari la iNES Group.

Contractul, semnat pentru o durata de doi ani, cu posiblitate de prelungire, prevede ca BRAT sa ofere servicii de colocare a serverelor si conectivitate internet.

Licitatia pentru achizitionarea sistemului de masurare a performantelor site-urilor, SATI, a fost castigata de compania germana Spring GmbH.

Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) al BRAT se afla in proces de implementare a sistemului de masurare pe site-urile companiilor membre ale Departamentului Internet al BRAT. Initierea studiului SATI a inceput in iulie 2006.

iNES Group este singurul furnizor autohton de servicii de televiziune prin internet (IPTV), un serviciu disponibil in doar cateva orase ale lumii. in prezent, iNES transmite peste 100 de programe TV.

Biroul de Audit al Tirajelor (BRAT) este o organizatie non-profit care auditeaza publicatiile din media romanesti. BRAT are, in prezent, peste 200 membri, editori, agentii de publicitate, clienti de publicitate si editori web, iar pe lista de audit sunt inscrise peste 250 de publicatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri