Media Markt, divizia de electronice si electrocasnice, a grupului german de retail Metro a inaugurat saptamana trecuta primul magazin al retelei din Turcia, la Istanbul si intentioneaza sa mai deschida doua unitati pana la finele anului, potrivit Budapest Businees Journal.
Noul magazin Media Markt din Istanbul este situat in centrul comercial M1 Meydan si are o suprafata de vanzare de 3.000 metri patrati, oferind o gama de produse de peste 50.000 de articole. Metro Group este prezent deja in Turcia prin celelalte divizii ale sale Metro Cash&Carry si Real care au inregistrat vanzari destul de bune.

Brand-urile Media Markt si Saturn, ale Metro sunt deja prezente in 15 tari si opereaza aproximativ 700 de centre in intreaga Europa. Ultimele tari din regiune in care Media Markt a intrat au fost Rusia si Suedia.

Metro Group numara 270.000 angajati si opereaza in aproximativ 2.400 de locatii din 30 de tari. Metro Cash&Carry Romania, parte integranta a Metro Cash&Carry International, s-a lansat oficial in Romania in octombrie 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. In prezent, reteaua de magazine numara 23 de centre de distributie.

In Romania Metro Group este prezent doar prin diviziile Metro Cash&Carry si Real.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri