Vodafone Romania a ajuns la 500.000 de clienti pentru serviciile 3G in octombrie, iar serviciile 3G broadband – HSDPA sunt disponibile in 41 de orase
„Ne bucuram sa oferim serviciile 3G broadband unui numar cat mai mare de clienti Vodafone, prin extinderea retelei intr-un numar total de 41 de orase. Am continuat sa fim consecventi strategiei noastre de a permite cat mai multor clienti accesul la servicii si solutii inovatoare. in acelasi timp, suntem incantati sa anuntam ca zilele acestea am inregistrat o jumatate de milion de utilizatori 3G, ceea ce reprezinta un prag important pentru noi si pentru piata serviciilor 3G din Romania”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Vodafone a lansat serviciile 3G in Romania, in aprilie 2005, fiind primul operator de telefonie mobila care a lansat tehnologia 3G in tara noastra.

Vodafone a anuntat joi ca a extins serviciile 3G broadband la un total de 41 de orase, dupa ce la inceputul lui septembrie, aceste servicii erau disponibile in 29 de orase, plus litoralul. Serviciile 3G broadband - HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 232 milioane de clienti din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri