Producatorul roman de solutii de securitate a datelor,BitDefender, a incheiat un parteneriat cu Hewlett-Packard Tailanda pentru a implementa o solutie de protectie a dispozitivelor mobile, cu un consum redus de resurse.
"Aceasta intelegere va contribui la extinderea retelei de distributie a BitDefender in Tailanda si sustine in acelasi timp pozitionarea BitDefender Mobile Security drept una dintre cele mai puternice solutii de securitate pentru dispozitive mobile disponibile pe piata", a declarat directorul de vanzari BitDefender, Ginger Yerovsek.

Produsul HP Ipaq & HP Voice Messenger se va comercializa in Tailanda impreuna cu solutia BitDefender Mobile Security, iar pachetele speciale vor fi prezente in toate marile lanturi de retail prin intermediul distribuitorilor HP, inclusiv Ingram Micro, SIS, Value, IT City.

BitDefender Mobile Security ofera protectie pentru dispozitivele mobile care functioneaza pe platforme Symbian60 si Symbian 80, dar si Microsoft. Solutia poate fi actualizata si prin intermediul GPRS sau prin intermediul unui calculator conectat la Internet.

Cifra de afaceri a BitDefender in Tailanda s-a dublat in ultimul an, reprezentantii companiei previzionand o evolutie asemanatoare pentru 2008. Piata tailandeza a solutiilor antivirus este estimata anul acesta la aproximativ cinci milioane euro, cu o crestere medie de 9% in ultimii trei ani.

Solutiile BitDefender sunt localizate in tailandeza. In magazinele din aceasta tara in care este distribuit, BitDefender este singurul producator care pune la dispozitia clientilor servicii de devirusare gratuite (Virus Clinic), prin intermediul unui reprezentant.

BitDefender ofera solutii care protejeaza impotriva amenintarilor informatice. Prezent in peste 6.000 de magazine pe cinci continente, BitDefender este unul dintre cele mai raspandite produse romanesti in intreaga lume, fiind folosit de peste 41 milioane de utilizatori individuali si corporate in 180 de tari. Compania are sucursale in SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Romania.


Hewlett-Packard este cel mai mare producator de imprimante si consumabile din lume, care isi desfasoara activitatea in peste 170 de tari din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri