Un oficial de varf din cadrul Microsoft Corp i-a asigurat pe angajatii din cadrul Yahoo Inc si Microsoft ca nu vor avea loc disponibilizari masive in cazul in care Yahoo va accepta propunerea de preluare.
Kevin Johnson, presedintele platformelor si diviziei de servicii Microsoft, a anuntat intr-un e-mail adresat angajatilor din subordinea sa ca Microsoft va oferi "recompense si compensatii semnificative" pentru a pastra angajatii celor doua companii.

"Desi un anumit grad de suprapunere este intalnit in orice combinatie de aceste dimensiuni, trebuie sa ne amintim ca Microsoft a angajat peste 20.000 de oameni din 2005 si vom cauta sa plasam angajatii valorosi in cadrul companiei ca intreg", a mentionat Johnson in mesajul publicat pe pagina de internet a companiei.

Mesajul a avut ca scop atenuarea ingrijorarilor exprimate de angajatii Microsoft si Yahoo in legatura cu posibila fuziune, relateaza Reuters, citat NewsIn.

Companiile sunt intr-un impas in cadrul ofertei nesolicitate inaintate de Microsoft. Oferta companiei stabilise un pret de 31 dolari, in lichiditate si actiuni, pentru fiecare actiune Yahoo, propunere respinsa de compania de internet, pe motiv ca este subevaluata.

Johnson, a carui divizie ar urma sa asimileze cea mai mare parte din Yahoo, a anuntat ca Microsoft va fi "pragmatic" in privinta abordarii sistemelor de computere Yahoo, din moment ce acestea nu utilizeaza sistemul de operare Windows.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri