Reteaua de socializare pentru mediul de business LinkedIn va fi disponibila pe dispozitivele mobile si va beneficia de un design improspatat pentru a oferi servicii imbunatatite celor peste 20 de milioane de utilizatori, potrivit publicatiilor straine
Noua versiune a site-ului, aflata in teste, va fi disponibila in urmatoarele saptamani si va include aplicatii dezvoltate de parti terte prin platforma LinkedIn Open Social.

„Suntem in procesul de lansare a unui website remodelat, care va arata diferit”, a comentat CEO-ul LinkedIn, Dan Nye, citat de publicatia electronica silicon.com. „Am integrat noutati care sa iti permita sa citesti articole cu prietenii sau sa afli care a fost cel mai citit articol din compania ta”, a completat seful LinkedIn.

Oficialul companiei a declarat ca planuieste sa lanseze versiuni ale site-ului in alte limbi in afara de engleza, pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor din afara Statelor Unite, care reprezinta circa 50% din numarul total.

„In 2008 vom face site-ul disponibil intr-un numar de limbi straine. Tinta noastra initiala este Europa”, a mai spus Nye.

Oficialul a declarat ca site-ul va deveni disponibil pentru platformele mobile cu conexiune WAP pentru a raspunde realitatilor cu care se confrunta utilizatorii aflati in miscare. Serviciul mobil va fi disponibil, pentru inceput, in limbile chineza, engleza, franceza, germana japoneza si spaniola.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri