CEC Bank a lansat serviciul Google Pay și premiază posesorii de carduri Mastercard emise de CEC Bank, în cadrul campaniei #CECtePremiaza. Clienții care dețin un card Mastercard de la CEC Bank, un smartphone cu sistem de operare Android și aplicația CEC Bank Mobile Banking au șansa de a primi 30 de lei direct pe card și pot câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

Pentru a te înscrie în campanie trebuie doar să îți înrolezi cardul Mastercard emis de CEC Bank în Google Pay prin aplicația Mobile Banking de la CEC Bank și să plătești cu el la orice comerciant până pe 17 decembrie, iar primii 1.000 înscriși în campanie primesc 30 de lei direct pe card. Mai mult decât atât, toți cei care înrolează cardul Mastercard de la CEC Bank în Google Pay și efectuează o plată până la data menționată intră automat în cursa pentru unul dintre cele 35 de vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei, oferite prin tragere la sorți. Mai multe detalii despre campanie și mecanismul de funcționare poți afla pe www.cectepremiaza.ro.

Campania #CECtePremiaza vine la scurt timp după lansarea plăților prin Google Pay de către CEC Bank. Astfel, clienții vor beneficia de o nouă modalitate de plată modernă pentru cumpărăturile din magazine și cele online. Cu ajutorul Google Pay, posesorii de carduri emise de CEC Bank pot face plăți contactless rapid și în siguranță direct de pe telefonul mobil cu sistem de operare Android.

Google Pay este disponibil pentru toți clienții ce dețin carduri de debit sau de credit de la CEC Bank, care folosesc un telefon care are sistemul de operare Android 5 sau o versiune mai nouă. Pentru a activa noul serviciu Google Pay este necesar să accesezi aplicația Mobile Banking de la CEC Bank, iar la secțiunea Carduri/Setări să selectezi opțiunea de adăugare a cardului în Google Pay. În ceea ce privește plata cu cardul la comercianți prin intermediul Google Pay, mecanismul este unul rapid și ușor, este suficient ca telefonul să fie deblocat și apropiat de POS, iar confirmarea tranzacției va fi primită imediat. Google Pay asigură toate condițiile pentru securitatea tranzacțiilor, datele cardului nu sunt stocate pe telefon și se folosește un token criptat și securizat.

CEC Bank sprijină inovația și își dorește să aducă metode cât mai rapide și eficiente pentru realizarea plăților, a operațiunilor și serviciilor de banking, iar noua funcționalitate introdusă de către CEC Bank reprezintă un pas în plus către digitalizarea serviciilor bancare și oferirea unor noi beneficii clienților.

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, ce oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn pentru a fi la curent cu toate noutățile și inovațiile bancare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri