Matsushita Electric Industrial Co. Ltd., proprietarul marcii Panasonic, a inregistrat o crestere de 13% a profitului operational in anul fiscal martie 2007 - martie 2008, ajungand la 519,5 miliarde yeni (4,98 miliarde dolari), fata de 459,5 miliarde yeni in anul fiscal anterior
Vanzarile consolidate ale grupului pentru aceasta perioada, in valoare de 9.068,9 miliarde yeni, s-au mentinut insa la acelasi nivel.

Astfel, in perioada martie 2007- 2008, industria de electronice a trebuit sa faca fata schimbarilor mediului economic, deoarece tendinta economiei globale cu cea mai mare influenta se regaseste in cresterea continua a pretului petrolului si a materialelor din mase plastice, coroborata cu declinul preturilor finale pentru electronice, acestea fiind influentate de intensificarea competitiei la nivel global, in special pentru produsele digitale.

De asemenea, Matsushita anunta, rascumpararea a doi la suta din propriile actiuni. Operatiunea de rascumparare este prevazuta pentru intervalul 30 aprilie 2008 - martie 2009, valoarea estimata a actiunilor rascumparate fiind de aproximativ 100 miliarde yeni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri